home

Programma

Nieuws

Foto's

Vrijwilligers

Nieuwsbrief

Forum

Geschiedenis

Route

Gastenboek

Links

ContactMededelingen

Vrijwilligers

Boogje1 is in ontwikkeling, op dit moment wordt er 1 keer per week geprogrammeerd. Aangezien de vrijwilligersraad op de Dinsdagavond te groot is geworden, hebben we besloten om voortaan te gaan werken met werkgroepen. Op deze manier kan iedereen meepraten en werken aan datgene waar hij of zij goed in is. Zo komt er een werkgroep bar, techniek, keuken, programmering, veiligheid/deurbeleid en een denktank waarin mensen kunnen meedenken over de toekomst van boogje 1.

Om elk programma tot een succes te maken hebben wij veel enthousiaste mensen nodig die meepraten en meedenken over, maar ook meewerken aan onze ontwikkeling. Buiten de muziek valt er nog te denken aan het organiseren van exposities, performances van dichters, theater, cabaret en dit alles in het teken van het leveren van een bijdrage op het sociale en culturele vlak.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om van boogje 1 een te gekke tent te maken. Lijkt het je leuk om mee te bouwen, of wil je je creativiteit kwijt, kom dan een keertje langs tijdens een van de feesten en spreek iemand van de organisatie aan. voor meer informatie kan je altijd bellen: 06-29183711 (willem)
of mailen: boogje1@chello.nl