home

Programma

Nieuws

Foto's

Vrijwilligers

Nieuwsbrief

Forum

Geschiedenis

Route

Gastenboek

Links

ContactNieuws

Nieuws

Programmering

We tekenen inmiddels alweer Maart 2004, een aantal maanden geleden hadde we nog goede hoop dat boogje 1 in Maart al meerdere dagen in de week open zou kunnen zijn, maar jammer genoeg is boogje nog niet compleet af en pas als dat gebeurd kunnen we een aantal dagen in de week open, Voorlopig blijven we elke week toffe feesten geven, met veel bandjes, van punk tot jazz en van hiphop tot singer songwriter. Ook goa en andere dans avonden zul je bij ons terugvinden en zelfs caberet en poezie zal regelmatig gaan terugkomen in het boogje.

Aankomende zaterdag, 13 maart zal bij ons het hiphop event VETZUCHT zijn eerste opwachting gaan maken, ook zullen deze avond rhyme-battles worden gehouden, dus maak je maar klaar voor een te gekke avond!.

Aankomende Donderdag echter zullen the palookas een klein ska-feestje gaan bouwen. deze fun-ska formatie heeft dat al eens eerder gedaan in 013 en de Baroeg en zal deze avond vullen met de duitse punk formatie Butch Meier.website

Zoals je ziet is er een nieuwe boogje 1 website geopend, nu lijkt deze nog in sommige opzichten op de officiele website (http://surf.to/boogje1), dit blijft zo aangezien zaken als geschiedenis en route gewoon vaststaande zaken zijn die gewoon niet anders neergezet kunnen worden. auteur van dit gedeelte is Arthur de Bruin.
Als extra'tje zit op deze site bijvoorbeeld ook een forum, ik hoop dan ook dat dit forum het gebrek aan communicatie binnen Boogje 1 een stukje kan verhelpen. Ook heb ik geprobeerd een mooi fotogedeelte te maken, maar goed, kijk maar eens rond.
veel surfplezier

updates

09-03-2004
- Website eindelijk weer eens ge-update

- Programma bijgewerkt.

04-01-2004
- intro-pagina gemaakt, op de eerste pagina het programma gezet.

02-01-2004
- foto-dingetje in hoek van index pagina gebouwd.

01-01-2004
- nedstat teller toegevoegd
- programma bijgewerkt